duminică, 3 februarie 2013

Perna gravide si alaptat Dreamgenii NUVITA

Perna gravide si alaptat Dreamgenii 1 Nuvita este singura perna pentru gravide si pentru alaptare bebelusi inregistrata ca un dispozitiv medical Clasa 1. Singurul model din lume datorita sistemului patentat de sustinere a spatelui.


perna gravide

Castigatoare a premiului Practical Parenting Awards 2007/08 si al altor premii prestigioase.
Dreamgenii 1 este un ajutor semnificativ pentru mame in timpul sarcinii deoarece ajuta la mentinerea corpului in pozitia optima ce asigura fetusului o alimentare mai buna cu sange si ii permite mamei sa beneficieze de un somn lung si relaxat.
Ajuta mamica sa isi metina in timpul somnului pozitia pe partea stanga, care este cea mai buna pozitie pentru mama si fat (pozitie care asigura un fluxul optim de sange catre fat) si previne gentil rostogolirea pe spate in timpul somnului (fapt ce poate restrictiona fluxul de sange pentru fat).
Utilizarea pernei pentru gravide Dreamgenii 1 incepand cu saptamana 20 de sarcina, promoveaza o pozitionare corecta a fatului pentru o nastere mai rapida si mai putin dureroasa pentru mamica.
Perna pentru gravide Dreamgenii 1 poate fi folosita si ca perna pentru alaptat. A fost special conceputa pentru a sustine corespunzator spatele mamei in timpul alaptarii si pentru a permite bebelusului sa mentina o pozitie si inaltime corecta in timpul suptului la san.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu