joi, 25 aprilie 2013

Robot gatit cu abur multi-kit Joycare 5 functii

Robot multi-kit Joycare 5 functii-Livrare gratuita

Are 5 functii:
Omogenizator
Incalzitor biberon si recipient
Mod decongelare
Gateste mancare
Sterilizeaza cu aburi biberoane , tetine, etc
OMOGENIZATOR
Lame de otel
STERILIZARE CU ABURI
Ideal pentru biberoane,tetine si accesorii mici
Sterilizeaza pana la 3 biberoane
Sterilizare rapida in cateva minute
INCALZITOR BIBERON SI RECIPIENT
Adecvat pentru orice tip de biberon
Ideal pentru incalzirea recipientelor cu mancare
MOD DECONGELARE
Decongeleaza carne si legume in doar cateva minute
GATESTE
Gateste mancare si legume
Piesele se spala usor
Actionare LED
Putere : 350W
robot-abur-joycare robot-abur-joycare-2 robot-abur-joycare-3 robot-abur-joycare-4   robot-abur-joycare-1
O prima functie foarte utila este  aceea de sterilizator cu aburi pentru biberoane, tetine si alte accesorii mici. Igiena nou nascutului are o importanta majora pentru dezvoltarea sanatoasa a copilului. Astfel, igiena si sterilizarea biberoanelor si tetinelor este necesara pentru a elimina riscul de dzvoltare al bacteriilor provenite din lapte cat si a germenilor. Functia de sterilizare a aparatului multifunctional pentru pregatirea hranei bebelusilor este usor de folosit, sterilizarea durand foarte putin, are o capacitate de pana la trei biberoane iar la sterilizare nu se folosesc aditivi chimici.
O a doua functie cu care este dotat  aparatului multifunctional pentru pregatirea hranei bebelusilor este aceea de dezghet.Tot cu ajutorul aburilor robotul dezgheata in doar cateva minute carnea sau legumele de care aveti nevoie pentru prepararea hranei bebelusului.
Functia omogenizare a aparatului multifunctional pentru pregatirea hranei bebelusilor are rolul de a taia marunt legumele, fructele sau orice alte alimente din care doriti sa preparati hrana bebelusului. Alimentele selectate vor fi taiate in bucatele foarte mici, sau dupa dorinta sa fie transformate in pasta!
Functia de incalzitor: Puteti sa folositi aparatul multifunctional pentru pregatirea hranei bebelusilor si pentru incalzirea biberoanelor sau pentru incalzirea mancarii nou nascutului.
Functia de gatire cu aburi a aparatului multifunctional pentru pregatirea hranei bebelusilor. Modul cel mai sanatos de preparare a hranei se face cu ajutorul aburilor fierbinti ai apei pentru a gati si incalzi mancarea! Astfel aromele fiecarui ingredient cu care se prepara mancarea se pastreaza intacte iar din valorile nutritionale ale alimentelor se pierde doar un mic procent, spre deosebire de gatitul clasic prin fierbere. Vaporii de apa nu altereaza structura ingredientelor cu care gatiti, nu le modifica gusturile, nu le dilueaza sucurile. Cu un timp de preparare foarte scurt, aparatul multifunctional pentru pregatirea hranei bebelusilor le ajuta pe tinerile mamici pentru preparea unei hrane gustoase si cel mai important, plina de vitamine. Un mod e a gati usor -prepararea mancarii nu trebuie supravegheata si nu se arde, si sanatos – gatitul cu aburi pastreaza mineralele si vitaminele din alimente. Puteti sa oferiti bebelusului dumneavoastra mese proaspete la orice ora din zi sau noapte datorita timpului foarte scurt de preparare a hranei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu